mate64
Koneserka
Reged: 05/06/2004
|
|
No wiec, wracamy do tworzenia klubu skoda. Za strone klubową bedzie odpowiedzilany Martini. Adres strony to www.skoda.biezanow.net . Wszyscy którzy chcą znaleść sie w klubie są proszeni o pomoc w jego tworzeniu, nadsyłanie artkołów itp. Jesli ktos chce to prosze zaprojektować logo klubu i wysłac do mnie.
Wszyscy którzy beda zapodawać opisy na kaciku mogą sei spodziewać scigania z mojej strony i ze strony Martiniego w celu zamieszczenia opisu na stronie.
|
cashflow
Obserwator
Reged: 14/12/2004
Loc: Kraków (STARA NOWA HUTA)
|
|
ya jush yestem
-------------------- w Irlandii...
|
Dziadek
Kolega
Reged: 01/07/2004
|
|
> No wiec, wracamy do tworzenia klubu skoda. Za strone > klubową bedzie odpowiedzilany Martini. Adres strony > to www.skoda.biezanow.net . Wszyscy którzy chcą > znaleść sie w klubie są proszeni o pomoc w jego > tworzeniu, nadsyłanie artkołów itp. Jesli ktos chce > to prosze zaprojektować logo klubu i wysłac do > mnie. > Wszyscy którzy beda zapodawać opisy na kaciku mogą sei > spodziewać scigania z mojej strony i ze strony > Martiniego w celu zamieszczenia opisu na stronie.
Juz sie troszeczke pogubilem 
a co ze strona www.skoda.za.pl ?? bo ja tam wyslalem 2 opisy do porad, ale ich nie ma 
opisy wysylalem na adres podany w watku: "materialy na strone klubowa"
a ta strona www.skoda.za.pl bedzie zlikwidowana?? 
uff prosze o wyjasnienia
|
mate64
Koneserka
|
|
> Juz sie troszeczke pogubilem > a co ze strona www.skoda.za.pl ?? bo ja tam wyslalem 2 > opisy do porad, ale ich nie ma hmmm z tego co wiem do ŻADNE materiały nie dotarły do gradka.....  > opisy wysylalem na adres podany w watku: "materialy na > strone klubowa" Mógłbys wysłać je na adres skoda.mate64@interia.pl ? byłbym dzwięczny.... > a ta strona www.skoda.za.pl bedzie zlikwidowana?? na razie bedzie nie używana, a co gradek z nią z robi to juz jego musisz pytać > uff prosze o wyjasnienia Ponieważ gradek nie ma w chwili obecnej czasu na moderowanie i zajmowanie sie klubem, martini przejmie sprawe klubu, ponieważ jego strona moze być traktowana jakop strona klubowa i jest w niezłej formie (a bedzie w jeszcze lepszej ) 
|
Dziadek
Kolega
Reged: 01/07/2004
|
|
> hmmm z tego co wiem do ŻADNE materiały nie dotarły do > gradka..... > Mógłbys wysłać je na adres skoda.mate64@interia.pl ? > byłbym dzwięczny.... > na razie bedzie nie używana, a co gradek z nią z robi to > juz jego musisz pytać > Ponieważ gradek nie ma w chwili obecnej czasu na > moderowanie i zajmowanie sie klubem, martini > przejmie sprawe klubu, ponieważ jego strona moze > być traktowana jakop strona klubowa i jest w > niezłej formie (a bedzie w jeszcze lepszej )
OK wysle na dniach (jak znajde )
|
Martini
Obserwator
Reged: 05/01/2004
Loc: Kraków
|
|
chciałbym sie dołączyć do tego posta i być może ktoś wymyśli jakiś fajny banerek o rozmiarach width="915" height="93" na góre stronki ?
--------------------
www.skoda.biezanow.net- Wszystko o Frytkach
|
Martini
Obserwator
|
|
czy ktoś reflektowałby coś takiego ?? w miare jak będa nowi ludzie w klubie to banerek sie będzie zapełniał miniaturkami ??
--------------------
|
pondelek
Kolega
Reged: 19/09/2004
Loc: Kielce
|
|
> czy ktoś reflektowałby coś takiego ?? w miare jak będa nowi ludzie w klubie to banerek sie > będzie zapełniał miniaturkami ??
mnie sie podoba
-------------------- Biała strzała LPG :-) & Honda civic coupe
|
luxik
Obserwator
Reged: 30/05/2004
Loc: Lublin
|
|
> czy ktoś reflektowałby coś takiego ?? w miare jak będa > nowi ludzie w klubie to banerek sie będzie > zapełniał miniaturkami ??
po zastanowieniu ....... no ładne cacko kolego pięknie
-------------------- Luxik
HISTORIA: 100 S-1974, 105 S-1981, 105 L-1986, Fav 136LS-1991, Fav LX-1994, Fav 135 LS(e)-1991,
INNE: Passat B3, Audi 100 C3, Toledo GT
|
Martini
Obserwator
|
|
> po zastanowieniu ....... no ładne cacko kolego pięknie
zapraszam na http://www.skoda.biezanow.net/test/test.htm jeszcze żaden link nie działa ale jeśli szata sie spodoba to jade dalej z koksem
--------------------
|
maciekt8
Kumpel
Reged: 18/11/2004
Loc: Żyrardów
|
|
> Juz sie troszeczke pogubilem > a co ze strona www.skoda.za.pl ?? bo ja tam wyslalem 2 > opisy do porad, ale ich nie ma > opisy wysylalem na adres podany w watku: "materialy na > strone klubowa" > a ta strona www.skoda.za.pl bedzie zlikwidowana?? > uff prosze o wyjasnienia
Witam. Ale przeciez adres srtony się zmienił na www.skoda.xt.pl
|
mate64
Koneserka
|
|
> Witam. Ale przeciez adres srtony się zmienił na > www.skoda.xt.pl
Pod tym adresem znajduje się strona innego klubu, nie związana w żaden sposób z forum Złosnik.
Zamierzamy utworzyć klub związany z forum zlosnik.pl i domyslnym adresem strony klubowej jest www.skoda.biezanow.pl
|
gradek
Przyjaciel
Reged: 07/11/2003
Loc: Chorzów, śląskie
|
|
> Juz sie troszeczke pogubilem > a co ze strona www.skoda.za.pl ?? bo ja tam wyslalem 2 opisy do porad, ale ich nie ma > opisy wysylalem na adres podany w watku: "materialy na strone klubowa" > a ta strona www.skoda.za.pl bedzie zlikwidowana?? > uff prosze o wyjasnienia
Twoje opisy znajdą się na stronce niebawem. W obecnej chwili jestem trochę zarobiony
-------------------- Felicia 1.3 GLXi+LPG Elpigaz Nicolaus przy przebiegu 50kkm.
9 lat i przebieg 84500
|
gradek
Przyjaciel
Reged: 07/11/2003
Loc: Chorzów, śląskie
|
|
> Pod tym adresem znajduje się strona innego klubu, nie związana w żaden sposób z forum Złosnik. > Zamierzamy utworzyć klub związany z forum zlosnik.pl i domyslnym adresem strony klubowej jest www.skoda.biezanow.pl
THX za wyjaśnienie
-------------------- Felicia 1.3 GLXi+LPG Elpigaz Nicolaus przy przebiegu 50kkm.
9 lat i przebieg 84500
|
DDX
Pasjonat
Reged: 21/11/2003
Loc: OMC Warszawa
|
|
> Pod tym adresem znajduje się strona innego klubu, nie
> związana w żaden sposób z forum Złosnik.
Naprawde w zupelnie zaden sposob???
-------------------- pozdrowienia
DDX
Schade 795.136M
Gazofobia TO ZŁO!!!
|
misiekwwa
Znajomy
Reged: 04/03/2005
Loc: Warszawa
|
|
A moze owy banerek wraz z podpisem rzucic na folie i zrobic z tego nasz gadżet rekalamowy w postaci naklejki?? Kazdy z nas moglby go w odpowiednim miejscu nakleic a w miare poszerzania sie grona klubowiczow wychodzilby nowe wersje naklejek?? Co wy na to?? P.s A moze na banerku ktos mnie umiesci? 
-------------------- Misiekwwa Daewoo Espero 1,5 GLX LPG FAV91 LPG
|
Querk
Obserwator
Reged: 12/06/2005
Loc: Żory
|
|
HEllow. Ja mysle, że z ta naklejka to bardzo fajny pomysł. Jestem jak najbardziej za... A nawet przeciw
-------------------- hmm...
|
ROGERGKS
Kumpel
Reged: 21/02/2005
Loc: Tychy/Peasemore
|
|
> HEllow. Ja mysle, że z ta naklejka to bardzo fajny > pomysł. Jestem jak najbardziej za... A nawet > przeciw
mam takie pytanie ...administracyjno-kadrowe ,czy zeby byc w klubie trzeba koniecznie zrobic foty favci ?? ja za bardzo nie mam dostepu do cyfrowki ,mam w telefonie ale nie mam kabla nawet nie mam wejscia USb w kompie :/ jesli zdjecia sa wymagane to stane na rzesach i skrece skads cyfrowe ,w koncu kazdy chce byc w tym "jelitarnym" gronie :D no to po groniu
--------------------
|
Martini
Obserwator
|
|
> mam takie pytanie ...administracyjno-kadrowe ,czy zeby > byc w klubie trzeba koniecznie zrobic foty favci ?? > ja za bardzo nie mam dostepu do cyfrowki ,mam w > telefonie ale nie mam kabla nawet nie mam wejscia > USb w kompie :/ jesli zdjecia sa wymagane to stane > na rzesach i skrece skads cyfrowe ,w koncu kazdy > chce byc w tym "jelitarnym" gronie :D > no to po groniu
absolutnie nie !!
jeśli chodzi Ci o stronę klubową to jeśli nie masz zdjęć, to podeślij dane i tyle wstawi sie miniaturke, a zdjęc nie będzie,a jeśli możesz zrobić za pomocą kom. i wysłać mms'em to moge na priva podać Ci numer i zdjęcia będziesz miał.
to chyba tyle
--------------------
|
rak
Znajomy
Reged: 07/03/2004
Loc: Tychy
|
|
> mam takie pytanie ...administracyjno-kadrowe ,czy zeby byc w klubie trzeba koniecznie zrobic > foty favci ?? ja za bardzo nie mam dostepu do cyfrowki ,mam w telefonie ale nie mam kabla > nawet nie mam wejscia USb w kompie :/ jesli zdjecia sa wymagane to stane na rzesach i > skrece skads cyfrowe ,w koncu kazdy chce byc w tym "jelitarnym" gronie :D > no to po groniu
ja mam cyfrowke wiec mozna się zgadać , raz dwa sie popstryka i bedzie po sprawie
-------------------- Favorit 135L '91 LPG (wyposażenie LS, a nawet lepsze )
|
luxik
Obserwator
Reged: 30/05/2004
Loc: Lublin
|
|
> ja mam cyfrowke wiec mozna się zgadać , raz dwa sie > popstryka i bedzie po sprawie
no prosze solidarkosc klubowa jak sie patrzy
-------------------- Luxik
HISTORIA: 100 S-1974, 105 S-1981, 105 L-1986, Fav 136LS-1991, Fav LX-1994, Fav 135 LS(e)-1991,
INNE: Passat B3, Audi 100 C3, Toledo GT
|
ROGERGKS
Kumpel
Reged: 21/02/2005
Loc: Tychy/Peasemore
|
|
> no prosze solidarkosc klubowa jak sie patrzy
hehe z ta cyfrowka to sie jeszcze okaze moze w weekend bede mial okazje zrobic a jak nie to zglosze sie do raka i po sprawie pozdro dla raka i reszty
--------------------
|
rak
Znajomy
Reged: 07/03/2004
Loc: Tychy
|
|
> hehe z ta cyfrowka to sie jeszcze okaze moze w weekend bede mial okazje zrobic a jak nie to > zglosze sie do raka i po sprawie pozdro dla raka i reszty  jakby co daj znać
-------------------- Favorit 135L '91 LPG (wyposażenie LS, a nawet lepsze )
|
tyghal
Doktor Potasik
Reged: 12/11/2002
|
|
> No wiec, wracamy do tworzenia klubu skoda. Za strone klubową bedzie odpowiedzilany Martini.
> Adres strony to www.skoda.biezanow.net . Wszyscy którzy chcą znaleść sie w klubie są
> proszeni o pomoc w jego tworzeniu, nadsyłanie artkołów itp. Jesli ktos chce to prosze
> zaprojektować logo klubu i wysłac do mnie.
> Wszyscy którzy beda zapodawać opisy na kaciku mogą sei spodziewać scigania z mojej strony i ze
> strony Martiniego w celu zamieszczenia opisu na stronie.
jak dlamnie lipa
po wejsciu na stone czytam...
Siemata Ziomale na klubowej zajefajnej stronce
SUPER AUTA SKODY FAVORIT
a jo jezdem szezlifym posiadaczem octavii.. strona gradka przynajmniej probuje ogarnac wszystkie skody a ta wogole.
Edited by tyghal (15/07/2005 22:23)
|
Martini
Obserwator
|
|
wszystko fajnie ale niestety wszystki materiały jakie posiadam jest do fav a czasu nie starcza żeby je przeżycić więc myśle że jeśli inne powitanie byś zobaczył a materiałó do oktawki zero efekt byłby ten sam, niestety ....
--------------------
|